Hobrederweg 18, 1462 LJ Middenbeemster

Pensionstalling

Saba Stables geeft u de mogelijkheden om zelf uw pensionpakket samen te stellen, wat betekent dat u zelf beslist welke bodembedekking en welk voer u voor uw paard wenst. De boxhuur, inclusief service en gebruik van de standaard faciliteiten start bij een bedrag van € 331.30. Deze prijs is exclusief voer en bodembedekking, maar wel met onbeperkt hooi.

Hierbij zijn onder andere inbegrepen:

  • gebruik van de accommodatie
  • weidegang
  • uw paard wordt dagelijks buitengezet in de paddock of stapmolen
  • vier voerbeurten per dag met krachtvoer
  • onbeperkt hooi

Indien u besluit uw paard bij ons in het pension onder te brengen, leggen we de gemaakte afspraken uiteraard helder vast.

Wij bieden uitgebreide service mogelijkheden.

Zowel op het terrein als in de stallen is camerabewaking aanwezig. De familie van Kampen  en Myrthe Hoogland zijn woonachtig op het terrein zodat er bij een eventuele calamiteit altijd iemand aanwezig is.

De boxen zijn ruim, licht en goed geventileerd. De paarden kunnen met hun hoofd uit de box en hebben contact met de buren.

Alle bodems zijn in 2015 vernieuwd en voorzien van Agterberg bodems, uiteraard van hoge kwaliteit en met veel comfort voor ruiter en paard.

Uw trailer kunt u gratis parkeren op het terrein.

Honden zijn niet toegestaan i.v.m. eigen honden die los lopen.

Saba Stables is dagelijks geopend van 8.00 uur tot 22.30 uur. Met uitzondering van zon- en feestdagen, dan zijn we geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur.

U kunt vrijblijvend een afspraak maken om onze accommodatie te komen bezoeken en de vele mogelijkheden met ons te bespreken.